valikko
 

NYRKKEILYÄ KUNNON VUOKSI

Tässä sinulle harrastus, joka monipuolisuutensa ansiosta kiehtoo meitä monia: Laji tarjoaa pehmeämmän mahdollisuuden kehittyä yksilöllisesti hienossa ja perinteikkäässä kamppailulajissa.

Harrastaminen ei vaadi poikkeuksellisia taitoja, sopiva peruskunto ja halu kehittyä ovat avainsanoja päästä sisään kuntonyrkkeilyyn. Oikeastaan tuo peruskuntokin kasvaa treenatessa lähes huomaamatta. Onhan se kiva jaksaa hiukan enemmän!

Kuntonyrkkeily antaa mahdollisuuden kehittyä omien tavoitteidensa sekä aktiivisuutensa mukaisesti. Tavoitteita meille harrastaville ovat mm seuraavat asiat: kunnon ylläpitäminen ja sen kohottaminenkin, monipuolinen lihaksiston kehittäminen, tekniikan oivaltaminen, kivojen treenikavereiden näkeminen, upea ryhmähenki, matala kynnys aloittaa, näkee itse oman kehityksensä ja omaan kehittymiseen on helppo vaikuttaa jne. Tietysti laji tuo mukanaan itseluottamusta eikä ylväs ryhtikään ole pahitteeksi!
Seuramme hyvien ja asiansa osaavien valmentajien ohjauksessa se on mitä mainioin harrastus vailla vertaa. Olet joko ensikertalainen tai lajia ennenkin harrastanut, onnistuu joukkoon sulautuminen varsin jouhevasti.

Kuntonyrkkeilyn parissa voi aina kehittyä, koskaan ei ole valmis. Toisaalta kukaan ei ole liian vanha treenaamaan, tai kokeilemaan lajia. Itse harrastaja asettaa treenaamisen raamit ja rajat tavoitteidensa mukaiseksi. Kehittymisen ja aktiivisuuden määrität Sinä itse. Toisaalta kannustava ryhmähenki ja treenikaverit salilla auttavat kyllä kehittymään. Vaikka kyseessä on yksilölaji, niin treenaaminen tapahtuu kuitenkin yhdessä.

Tule mukaan ja innostu, kynnys aloittamiseen on matala, jopa rahallisesti!

2016-  Keravan Nyrkkeilijät. Suunnittelu ja toteutus Mimi Solutions